Gurman

Deo poslovanja naše firme, prepušteno je u ruke SMARTBIT-a i od trenutka implementacije do danas imamo samo reči hvale za efikasnost, profesionalnost i pristup poslu. Uvek ljubazni u komunikaciji, stručni i otvoreni za nove predloge.

Miloš Vujanić i timCEO

Nami

Zadovoljni smo već devet godina, sistem je vrlo pouzdan i siguran, pokriva sve naše potrebe i potrebe naših klijenata po svim kriterijumima i standardima u savremenoj logistici. Jako bitno je što je rešenje fleksibilano u smislu modularnosti, nadogradnje, izmene dokumenata itd… Odziv i podrška su odlični, bolje i brže nego sto smo očekivali, za svaku preporuku…

Oliver PetrovićOperation & Sales Director

Medicon

SmartBit WMS nam je značajno pomogao u standardizaciji naših procesa, povećao je produktivnost i efikasnost i omogućio veliku preciznost u odvajanju robe za isporuku. Značajno povećanje brzine i preciznosti odvajanja robe, u velikoj meri je uticalo na povećanje zadovoljstva naših klijenata. Ovo, za korišćenje izuzetno jednostavno poslovno rešenje, uključuje veliki broj korisnih izveštaja, koji omogućuju praćenje ključnih indikatora, a time i brzo sprovođenje korektivnih mera, ukoliko je to potrebno.

Aleksandar Radovanović Rukovodilac odeljenja magacinskog poslovanja i distribucije

Proing plus

Projekat realizovan u Novembru 2019.

Sinofarm

Za ovaj projekat nas je preporučio Lidl. Opravdali smo poverenje i u rekordnom roku implementirali rešenje u novom logističkom centru.